#OSTANIKODKUCE

   

 

U našie maloprodajnom objektu u Beogradu prodajemo veoma kvalitetno kuhinjsko posuđe iz iz našeg uvoznog programa.


Pripremili smo za vas raznovrsno posuđe
od titanijuma, granita ili inox-a,
po veoma povoljnim cenama.
Pronađite svoj omiljeni komplet posuđa,
ili pojedinačni komad koji vam nedostaje.
Do njega možete doći veoma lako - skoro svako posuđe prodajemo na
više mesečnih rata.
Svakog meseca u našim maloprodajnim objektima u Beogradu organizujemo AKCIJE i nudimo razne PROMOCIJE pri kupovini.Ponudu kuhinjskog posuđa možete pogledati na sajtu:

www.posudjesimtrade.com


     
PRODAJA
     

         
 

VELEPRODAJA

Poštovani kupci,SIM TRADE  pokriva teren Beograda i uže Srbije  sa tendencijom širenja distributivne mreže. Nalazimo se u Beogradu / Mirijevo.Naš visok kvalitet celokupnog asortimana dostupan je svim pravnim licima putem veleprodaje, a fizičkim licima putem naših maloprodajnih objekata kojih ima 5 u Beogradu. Kupljenu robu putem veleprodaje dostavljamo na traženu adresu kupca.Širok asortiman naše proizvodne linije zadovoljiće i najprobirljivije kupce.O uslovima, distribuciji i svim ostalim detaljima vezano za kupovinu, informisaće vas naše ljubazno osoblje iz sektora komercijale.Radno vreme veleprodaje je PONEDELJAK /PETAK od 8h do 16h

 

Razvijamo mrežu sopstvenih maloprodajnih objekata, kojih za sada imamo na pet lokacija u Beogradu. Sa posebnom pažnjom širimo saradnju sa kupcima u veleprodaji. Cilj je stalno širenje mreže kupaca i saradnika, pri čemu vodimo računa o održanju visokog kvaliteta proizvoda.  
 

MALOPRODAJA

Maloprodajni objekat papirne konfekcije SIM TRADE nalazi se na Cvetkovoj pijaci u Beogradu.

 


   

           
 
   
design & hosting by Magdip
 
Copyright 2018/2021 © Sim Trade Beograd - All rights reserved